Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiyi görmek

Rüyada küs olduğun kişiyi görmek

Rüyada küs olduğun kişiyi görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak daha rahat bir hayatı olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek istenen herşeye kavuşulacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle barıştığını görmek az da olsa feraha çıkılacağına, hasta ise bakacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişileri görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle barışmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki küs kişinin barıştığını görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments