Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğunla konuşmak

Rüyada küs olduğunla konuşmak

Rüyada küs olduğunla konuşmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, güçten ve takatten düşeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, idealist davranacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğunla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu birisiyle konuşmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşla konuşmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada küs olunan biriyle konuşmak uğradığı zararların telafi edileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada küs sevgiliyle konuşmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanla konuşmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments