Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek

Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek

Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, işinden geri kalacağına, yeni projelere atılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Rüyada küs olduğu biriyle kavga etmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına delalettir.

Rüyada küs biriyle kavga etmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, işin düzeltileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun kişiyle kavga etmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla kavga etmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada küs olan biriyle kavga etmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments