Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, inancından ödün vereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle ağlamak olaylı günler geçireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun biriyle sarılmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak kişinin geri planda kalacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğumuz biriyle sarılmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments