Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, güzel işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, işine dört elle sarılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle sarılmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada küs arkadaşına sarılmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun birine sarıldığını görmek iç sıkıntınızın azalacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada küs olan biriyle sarılmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu birine sarılmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs biriyle sarılmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments