Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin ağladığını görmek

Rüyada birilerinin ağladığını görmek

Rüyada birilerinin ağladığını görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada birilerinin ağladığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Rüyada birilerinin ağladığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından kaçırılmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek rahatlığa ereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına yorulur.

Rüyada birilerine seslenmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulur.

Rüyada birilerinin sarıldığını görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerinin evlendiğini görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Rüyada birilerin kavga ettiğini görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments