Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini uyarmak

Rüyada birilerini uyarmak

Rüyada birilerini uyarmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Rüyada birilerini uyarmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Rüyada birilerini uyarmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi uyarmak yürek yakan biri haline geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını uyarmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada insanları uyarmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, işlerinin gerileyeceğine, işlerin kara geçeceğine işaret eder.

Rüyada annenin uyardığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, amacına ulaşabileceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini uyarmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini yolcu etmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada birilerini kurtarmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments