Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde olan birini görmek

Rüyada askerde olan birini görmek

Rüyada askerde olan birini görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada askerde olan birini gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Rüyada kadının askere gittiğini görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada yabanci asker görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerden yüzük almak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulmaktadır.

Rüyada asker olarak kendini görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada formalı asker görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada eşi askere göndermek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının askere gittiğini görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kendi işinin başına geçeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments