Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının askere gittiğini görmek

Rüyada kadının askere gittiğini görmek

Rüyada kadının askere gittiğini görmek talihin yüzlerine güleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kadının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada asker kadın görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının askere gittiğini görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, malların artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kadın asker olmak başarılarının ve kazancının artacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada bir kadının asker olduğunu görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın olarak askere gitmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Rüyada kadın asker görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının askere gittiğini görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının asker olduğunu görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments