Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek

Rüyada küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek

Rüyada küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğu biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Rüyada küs olduğu insanla konuştuğunu görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki küs insanın konuştuğunu görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs biriyle konuştuğunu görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle konuşmamak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret eder.

Rüyada küstüğün birine sarılmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments