Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak

Rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak

Rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, kısmetin kapanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Rüyada küs olduğu insanla barışmak istihdam edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğunla barışmak birçok kişiye yardım edeceğine, hayatına bakacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işarettir.

Rüyada küs olan kişiyle barışmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yol yordam öğretileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada küs olup barışmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olan biriyle barışmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğum arkadaşımla barışmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments