Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs biriyle konuştuğunu görmek

Rüyada küs biriyle konuştuğunu görmek

Rüyada küs biriyle konuştuğunu görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada küs biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı girişimleri tek başına değil, güvendiğiniz bazı kişilerle yapmanızda fayda var.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada iki küs insanın konuştuğunu görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle konuşmamak zor durumların el birliği ile aşılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada küs biriyle konuştuğunu görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işlerdeki verimin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu insanla konuştuğunu görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun birine birşey vermek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments