Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olan biriyle konuşmak

Rüyada küs olan biriyle konuşmak

Rüyada küs olan biriyle konuşmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kıdem atlayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, elindekini de bitireceğine, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olan biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada küs olan biriyle konuşmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanlarla konuşmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun biriyle konuşmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada küs biriyle konuşmak sermayesini kaybedeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada küstüğün biriyle konuşmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kazancının bereketleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, fakirleşeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments