Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüğün biriyle konuşmak

Rüyada küstüğün biriyle konuşmak

Rüyada küstüğün biriyle konuşmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küstüğün biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla konuşmak insanlara yol göstereceğine, işinde dar boğaza gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğunla konuşmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küslerle konuşmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işaret eder.

Rüyada küs biriyle konuşmak kurulu düzeninin devam edeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada küs insanla konuşmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu biriyle konuşmak yaralarına da merhem olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments