Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde kavga etmek

Rüyada askerde kavga etmek

Rüyada askerde kavga etmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uygulayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada askerde kavga etmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada askerde kavga etmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada askerle kavga etmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işarettir.

Rüyada asker kavgası görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada askerde çatışmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet eder.

Rüyada asker kovalamak elinin sıkışacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada asker botu bağlamak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, hastalıklarının düzeleceğine işarettir.

Rüyada asker ve deniz görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker baskını görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments