Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kavgası görmek

Rüyada asker kavgası görmek

Rüyada asker kavgası görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada asker kavgası gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada askerde kavga etmek tartışmalı durumların sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada asker kavgası görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerle kavga etmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına alamet eder.

Rüyada asker kepi görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, sağlığının kötüye gideceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker tabutu taşımak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine rivayet eder.

Rüyada kızın asker olduğunu görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını askere göndermek üzüntülerin son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada toplu asker görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments