Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuruyemiş badem görmek

Rüyada kuruyemiş badem görmek

Rüyada kuruyemiş badem görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinin günden güne azalacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuruyemiş badem gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada kuru badem toplamak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulur.

Rüyada kuru badem görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada kuru badem yemek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına yorulur.

Rüyada kuru badem yemek görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Rüyada kuruyemiş badem görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kredi çekileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada kuru badem içi görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, esenliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru badem kırmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada badem pişirmek büyük bir borcun altına gireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments