Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru badem görmek

Rüyada kuru badem görmek

Rüyada kuru badem görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada kuru badem gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kuru badem yemek görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada kuru badem yemek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru badem görmek yıpranacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru badem toplamak yaptığı işlerin de içine sineceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine rivayet eder.

Rüyada kuruyemiş badem görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru badem kırmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kuru badem içi görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada kabuklu badem toplamak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments