Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru badem yemek

Rüyada kuru badem yemek

Rüyada kuru badem yemek kazançlı kapıların açılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Rüyada kuru badem yemek gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada kuru badem yemek görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada kuru badem yemek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru badem içi görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet eder.

Rüyada kuru badem görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine alamet eder.

Rüyada kuru badem kırmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kuruyemiş badem görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, verimin kaçacağına delalettir.

Rüyada kuru badem toplamak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada badem yemek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments