Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş erik görmek

Rüyada kurumuş erik görmek

Rüyada kurumuş erik görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş erik gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada kurumuş erik görmek herkesin desteğinin alınacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş erik ağacı görmek her anlamda feraha kavuşacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş tütün görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş göl görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş yara görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş ekmek görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş pembe gül görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments