Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemin töreni görmek

Rüyada yemin töreni görmek

Rüyada yemin töreni görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yemin töreni gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Rüyada yemin töreni görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker yemin töreni görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yemin ettiğini görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada ekmek üzerine yemin etmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, heveslerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kurana yemin etmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada kuranla yemin etmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, alım gücünü yitireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yemin edildiğini görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments