Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru hurma görmek

Rüyada kuru hurma görmek

Rüyada kuru hurma görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, şansının döneceğine, maddi kayıpların olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Rüyada kuru hurma gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada kuru hurma görmek sinirlerinin yıpranacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru hurma yemek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ölüden hurma almak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kabe hurması yemek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada cennet hurması almak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurmanın içinde kurt görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada hurma görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada beyaz hurma yemek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments