Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru hurma yemek

Rüyada kuru hurma yemek

Rüyada kuru hurma yemek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, şansa, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuru hurma yemek gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Rüyada kuru hurma yemek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada kuru hurma görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze hurma yemek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çalıştığına değeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada kabe hurması yemek kusurların ve günahların telafi edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada medine hurması yemek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada kabede hurma yemek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına inanılır.

Rüyada cennet hurması yemek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acve hurması yemek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments