Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma görmek

Rüyada hurma görmek

Rüyada hurma görmek düzeninin sarsılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada hurma yaprağı görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dalından hurma yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan hurma toplamak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma çekirdeğini ekmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada hurma ikram etmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet eder.

Rüyada trabzon hurması yediğini görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada dalda hurma görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma ve zemzem görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments