Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil üst giymek

Rüyada yeşil üst giymek

Rüyada yeşil üst giymek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil üst giymek gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Rüyada yeşil üst giymek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada üst üste etek giymek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalettir.

Rüyada iki ayakkabı üst üste giymek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst üste pantolon giymek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada üst giymek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zarar etmeyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı üst giymek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerinde aksama olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah üst giymek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, işinden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada iki çorap üst üste giymek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments