Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış patates görmek

Rüyada kurtlanmış patates görmek

Rüyada kurtlanmış patates görmek isabetli adımlar atacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada kurtlanmış patates gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kurtlu patates görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış patates görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates bahçesi görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işarettir.

Rüyada topraktan patates almak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş patates soymak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates kazmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Rüyada patates ve havuç görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, para pul sahibi olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa patates gömmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments