Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu kiraz görmek

Rüyada kurtlu kiraz görmek

Rüyada kurtlu kiraz görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu kiraz gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Rüyada kiraz kurdu görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış kiraz görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu kiraz yemek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada kurtlu kiraz görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirazın içinde kurt görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirazda kurt görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret eder.

Rüyada erik ve kiraz görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalet eder.

Rüyada kiraz ağacından düşmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments