Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lezzetli bir şey yemek

Rüyada lezzetli bir şey yemek

Rüyada lezzetli bir şey yemek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zor zamanların sona ereceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, statü atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lezzetli bir şey yemek gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Rüyada lezzetli bir şey yemek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada lezzetli yemek görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok lezzetli balık yemek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada lezzetli meyve yemek büyük bir proje ortaya koyacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada çok lezzetli yemek yemek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada lezzetli balık yemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada lezzetli et yemek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok lezzetli et yemek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments