Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etin kurtlandığını görmek

Rüyada etin kurtlandığını görmek

Rüyada etin kurtlandığını görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada etin kurtlandığını gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada kurtlanmış insan eti görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine inanılır.

Rüyada etin kurtlanmasını görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kısmetlerinin açılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu et yemek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kurtların kavga ettiğini görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt eti görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kurtlanmış et görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Rüyada et kurdu görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, alım gücünün artacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada etin içinde kurt görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments