Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt kafası görmek

Rüyada kurt kafası görmek

Rüyada kurt kafası görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt kafası gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada kurt kafası görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafada beyaz kurtçuk görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kafanın içinde kurt görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasının kurtlandığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasında kurtçuk görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada kurt görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kafasında kurt görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın kurtlandığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments