Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın kurtlandığını görmek

Rüyada kafanın kurtlandığını görmek

Rüyada kafanın kurtlandığını görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kafanın kurtlandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada kurt kafası görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kafasında kurt görmek onlardan medet umacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında kurtçuk görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kafasının kurtlandığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafanın içinde kurt görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafada kurt görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafada beyaz kurtçuk görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kafanın kurtlandığını görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments