Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada kurt görmek

Rüyada kafada kurt görmek

Rüyada kafada kurt görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kafada kurt gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Rüyada kafasında kurt görmek hanesinin bollukla dolacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kafasının kurtlandığını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına tabir olunur.

Rüyada kurt kafası görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, tecrübe sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kafasında kurtçuk görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada kurt görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafanın içinde kurt görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın kurtlandığını görmek ün sahibi olacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafada beyaz kurtçuk görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments