Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında kurt görmek

Rüyada kafasında kurt görmek

Rüyada kafasında kurt görmek koyu sohbetler edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada kafasında kurt gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada kafanın içinde kurt görmek elinin döneceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kafasında kurtçuk görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, kötü sözler duylacağına delalet eder.

Rüyada kurt kafası görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kafasında kurt görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, ismini herkese duyuracağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine inanılır.

Rüyada kafanın kurtlandığını görmek kazancın katlanacağına, deneyim kazanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kafada beyaz kurtçuk görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasının kurtlandığını görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kafada kurt görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments