Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış pantolon görmek

Rüyada yanmış pantolon görmek

Rüyada yanmış pantolon görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, her anlamda şifa bulmaya, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, moral bulacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yanmış pantolon gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurarken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada pantolon yanması görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yanmış pantolon görmek epey bir zarara uğrayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada kirli pantolon giymek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kırmız pantolon görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada kumaş pantolon giymek parasız ve ekmeksiz kalacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulur.

Rüyada geniş pantolon giymek ona yardımcı olacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments