Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın silindiğini görmek

Rüyada kuranın silindiğini görmek

Rüyada kuranın silindiğini görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kuranın silindiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuranın silindiğini görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kuran ayetlerinin silindiğini görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam sil görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ileride çok zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada cam silindiğini görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silen birini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments