Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek

Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek

Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran harflerinin silindiğini gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda ortaya çıkan ihtiyaçlara ilgi göstermeniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek görgülü ve kültürlü olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada kuran ayetlerinin silindiğini görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kuranın silindiğini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz sibirya kurdu görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işarettir.

Rüyada sivas şehrini görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam silerken görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, parasız günler geçireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments