Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın düştüğünü görmek

Rüyada kuranın düştüğünü görmek

Rüyada kuranın düştüğünü görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada kuranın düştüğünü gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada kuranı kerimi yere düşürmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Rüyada kuranı suya düşürmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, karlı işler yapacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işarettir.

Rüyada elinden kuran düşürmek çalıştığına değeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranın düştüğünü görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işarettir.

Rüyada kuranı düşürdüğünü görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimin yere düştüğünü görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, parasız günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim düşürmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı elinden düşürmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments