Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı suya düşürmek

Rüyada kuranı suya düşürmek

Rüyada kuranı suya düşürmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, parasal durumun düzeltileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı suya düşürmek gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada kuranı suya düşürmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kuranın suya düştüğünü görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kuranı düşürmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuranın yere düştüğünü görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimin düştüğünü görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerimin yere düştüğünü görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada kuranın düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments