Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü görmek

Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü görmek

Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Rüyada kuranı kerimi düşürmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerimi yere düşürmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, saadetinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, işlerdeki karın artacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimin yere düştüğünü görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi düştüğünü görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerimin düştüğünü görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerim düşürmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments