Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim kesmek

Rüyada kuranı kerim kesmek

Rüyada kuranı kerim kesmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işlerinin ters gideceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerim kesmek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada kuranı kerim kesmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sevilen bir dostun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi kesmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kuranı kerim görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerim yemek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi korumak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi hatmetmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments