Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi kesmek

Rüyada kuranı kerimi kesmek

Rüyada kuranı kerimi kesmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kuranı kerim kesmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi kesmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kendisine şifa olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerim satın almak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi okumaya çalışmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuran kerim öğrenmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim yakmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, makamını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimi açmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi hatmetmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments