Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurandan bahsetmek

Rüyada kurandan bahsetmek

Rüyada kurandan bahsetmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, haneye bereket geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurandan bahsetmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Rüyada kurandan bahsetmek yalan söyleyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada fareden bahsetmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıdan bahsetmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada yılandan bahsetmek onu borçtan kurtaracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzükten bahsetmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden bahsetmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada paradan bahsetmek yiyip içeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden bahsetmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments