Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareden bahsetmek

Rüyada fareden bahsetmek

Rüyada fareden bahsetmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, en tepkedeki kimse olacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareden bahsetmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Rüyada fareden bahsetmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada evliyadan bahsetmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Rüyada birinden bahsetmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namazdan bahsetmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada yüzükten bahsetmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada domuzdan bahsetmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir üniversitede hoca olunacağına inanılır.

Rüyada cennetten bahsetmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, dilediği gibi yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kurandan bahsetmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments