Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paradan bahsetmek

Rüyada paradan bahsetmek

Rüyada paradan bahsetmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ortağından ayrılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Rüyada paradan bahsetmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Rüyada paradan bahsetmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinden bahsetmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden bahsetmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altından bahsetmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, gururlandıracak işler yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada birinden bahsetmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, ekmeğinin verimli olacağına inanılır.

Rüyada cennetten bahsetmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada domuzdan bahsetmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılandan bahsetmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments