Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adını işitmek

Rüyada adını işitmek

Rüyada adını işitmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalettir.

Rüyada adını işitmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Rüyada adını işitmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinden güzel söz işitmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden küfür işitmek işlerinin bu sayede açılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşından azar işitmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltifat işitmek kendi kabuğuna çekileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada müdüründen azar işitmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babadan azar işitmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada dua işitmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments