Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okunduğu görmek

Rüyada kuran okunduğu görmek

Rüyada kuran okunduğu görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okunduğu gördüyseniz:

  • Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor.

Rüyada kuran okunduğu görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında kuran okunduğunu görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okutulduğunu görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okumaya gitmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada kuran okuyan kedi görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada kuran okuyan hoca görmek belki ölümler görüleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kişinin her zaman sosyal biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde kuran okunduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments