Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyan kedi görmek

Rüyada kuran okuyan kedi görmek

Rüyada kuran okuyan kedi görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kuran okuyan kedi gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Rüyada kuran okuyan kedi görmek iyiliğe ve güzelliğe, onunla mutlu bir hayat kuracağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kuran okumasını görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kuran okumasını görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada kuran okumaya gitmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kuran okunurken duymak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada kuran okunduğunu duymak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan imam görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada kuran görüp okuyamamak rakipleri mağlup edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments