Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afrikalı kadın görmek

Rüyada afrikalı kadın görmek

Rüyada afrikalı kadın görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, işlerin artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, zararların günden güne artacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Rüyada afrikalı kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada afrikalı kadın görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babadan af dilemek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden af dilemek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini affettiğini görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada af dilendiğini görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet eder.

Rüyada afgan görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada af etmemek geçim kaygısı duymayacağına, mutluluğunun artacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada afganistanua gitmek adının ülke dışında yayılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments