Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afgan görmek

Rüyada afgan görmek

Rüyada afgan görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, şan şöhret kazanacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada afgan gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Rüyada af istemek kötü bir habere veya tehlikeye, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada af etmemek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada güney afrikaya gitmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada afrika menekşesi görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalettir.

Rüyada afrikalı görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Rüyada afrika kıtasını görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Rüyada af çıktığını görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada afganistanua gitmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments