Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe ve kolye görmek

Rüyada küpe ve kolye görmek

Rüyada küpe ve kolye görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada küpe ve kolye gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kolye yüzük küpe görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın küpe ve kolye görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolye ve küpe hediye almak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına inanılır.

Rüyada kolye ve küpe görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada küpe ve kolye görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inci kolye ve küpe görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Rüyada altın küpe kolye bulmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments